Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


simata_interreg

Ρέθυμνο, 23/07/2012

Αρ. Πρωτ.: 918

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

για την επιλογή εξωτερικών εμπειρογνωμόνων για τα παρακάτω παραδοτέα όπως προβλέπονται στο τεχνικό δελτίο της εγκεκριμένης πρότασης του έργου ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ : «ΚΡΗΤΗ – ΚΥΠΡΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η διακήρυξη αφορά τα παρακάτω πεδία: -         2.2.1. «Γευστικό – Οινικό Οδοιπορικό Κρήτης – Κύπρου» -         3.1.1. «Πιλοτικό Σήμα Τοπικής Κουζίνας Τροόδους» -         3.1.2. «Γαστρονομικό Εδεσματολόγιο» -         5.1.1.«Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο» -         5.2.1. «Συγγραφή Κειμένων» -         5.2.2. «Σχεδιασμός και Δημιουργία tool kit» Το «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας» προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό σε Ευρώ με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών και την οικονομική προσφορά, για την επιλογή εξωτερικού εμπειρογνώμονα για τα παρακάτω παραδοτέα:   -         2.2.1. «Γευστικό – Οινικό Οδοιπορικό Κρήτης – Κύπρου» -         3.1.1. «Πιλοτικό Σήμα Τοπικής Κουζίνας Τροόδους» -         3.1.2. «Γαστρονομικό Εδεσματολόγιο» -         5.1.1.«Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο» -         5.2.1. «Συγγραφή Κειμένων» -         5.2.2. «Σχεδιασμός και Δημιουργία tool kit» Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και κατά 20% από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013. Συνφωνα με την αναλυτική προκήρυξη οι εξωτερικοί εμπειρογνώμονες κατά περίπτωση οφείλουν να:   -         Για το  «Γευστικό – Οινικό Οδοιπορικό Κρήτης – Κύπρου» να υλοποιήσουν τον τουριστικό οδηγό για τις δύο περιοχές Κρήτη- Κύπρο αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γαστρονομικού και οινικού ενδιαφέροντος. Ο προϋπολογισμός του παταπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   -         Για το  «Πιλοτικό Σήμα Τοπικής Κουζίνας Τροόδους» να αναπτύξει πιλοτικά το σήμα τοπικής κουζίνας για την περιοχή του Τροόδους παραδίδοντας και την μελέτη με τις προδιαγραφές ποιότητας και τους επιχειρηματίες, τα κριτήρια απόδοσης του Σήματος , τον κανονισμό χρήσης και την περίοδο ισχύος του πιλοτικού σήματος. Ο προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των τεσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   -         Για το «Γαστρονομικό Εδεσματολόγιο» να αναπτύξει μια βάση δεδομένων με τοπικά πιάτα και παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη. Ο προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   -         Για την «Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο» να οργανώσει 2 ενημερωτικές συναντήσεις για τους επαγγελματίες του χώρου εστίασης με στόχο την ενημέρωση τους σε θέματα της Κρητικής Γαστρονομίας και οίνου όπως και την παρουσίαση του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας κα. Ο προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των δυο χιλιάδων ευρώ (2.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   -         Για την «Συγγραφή Κειμένων» να υλοποιήσει θεματικούς οδηγούς για την καθοδήγηση επιχειρηματιών τουριστικών δραστηριοτήτων για την οργάνωση δράσεων που σχετίζονται με την προβολή της Κρητικής Διατροφής, γαστρονομίας και την προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων. Ο προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των επτά χιλιάδων ευρώ (7.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   -         Για τον «Σχεδιασμός και Δημιουργία tool kit» να υλοποιήσει ένα εργαλείο – «εργαλειοθήκη» χρηστική για τους επιχειρηματίες του τουρισμού και τους παραγωγούς με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και την ικανοποίηση των πελατών τους ως ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό πακέτο αύξησης της ανταγωνιστικότητας. Ο προϋπολογισμός του παταπάνω έργου ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   Συνολικά το ποσό για τα 6 πακέτα – παραδοτέα που προκυρήσονται ανέρχεται στις 40.000 ευρώ. συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.   Η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είναι η 06/08/2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μμ. Ο τόπος υποβολής των προσφορών είναι τα γραφεία του «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας» Κριτοβουλίδου 15-17, Ρέθυμνο 74100, 28310 51401. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το αναλυτικό τεύχος διακήρυξης το αργότερο μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα λογίζονται ως εκπρόθεσμες, απορρίπτονται ως απαράδεκτες και επιστρέφονται. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλαμβάνει το αναλυτικό τεύχος διακήρυξης από τα γραφεία του «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας» καθώς και από το δικτυακό τόπο www.cretan-nutrition.gr Περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και το περιεχόμενο της διακήρυξης παρέχονται στο τηλέφωνο 28310 51401, καθημερινά από 08:00 πμ και έως 16:00 μμ.

Ο πρόεδρος του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας

Σταύρος Αρναουτάκης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ



content