Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης στην Ιεράπετρα για την πιστοποίηση και προώθηση των Κρητικών προϊόντων


Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον δήμο Ιεράπετρας και τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Παραγωγών εκτός εποχής κηπευτικών και αγροτικών δραστηριοτήτων φυτικής παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας,  οργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Πιστοποίηση και Προώθηση Κρητικών Προϊόντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο δήμο Ιεράπετρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

-19:30 Χαιρετισμός : Γιενειατάκη Δέσποινα, Υπεύθυνη  Αγροτικών θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας.

-19:35 Χαιρετισμός : Γουλιδάκης Ιωάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης

-19:40 Τοποθέτηση : Πανταζής Αργύρης, Πρόεδρος ενιαίου αγροτικού συλλόγου εκτός εποχής κηπευτικών Ιεράπετρας.

-19:45: Εισήγηση: Η συμβολή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στον τουρισμό και στον αγροτικό τομέα.

Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής.

-20:15: Εισήγηση: Η αναγκαιότητα και η διαδικασία πιστοποίησης των κρητικών προϊόντων από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στεφανάκης Αλέκος, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, παράρτημα Κρήτης.

-20:40 Εισήγηση : Η Προστιθέμενη αξία των προϊόντων Γεωγραφικής Ένδειξης.

Χαράλαμπος Πίτερης, Δ/ντης Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ Περιφέρειας Κρήτης.

-21:00: Εισήγηση: Σήματα Ποιότητας Κρητικής κουζίνας και Επισκέψιμων Οινοποιείων εργαλεία προώθησης των κρητικών προϊόντων και της γαστρονομίας.

Σταυρουλάκη Ασπασία, υπάλληλος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.



content