Υλικά 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι μούστο 3/4 ποτηριού πορτοκαλάδα 2 κουταλάκια σόδα 1 ρακοπότηρο κονιάκ 1κουταλάκια μπέϊκιν 2 κουταλιές κανελλογαρύφαλα 1 κιλό αλεύρι |
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το μούστο, τη σόδα διαλυμένη στο πορτοκαλόζουμο, το μπέϊκιν διαλυμένο στο κονιάκ, τα κανελογαρύφαλλα και το αλεύρι.
Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα κουλούρια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης
Tags: γλυκές τοπικές γεύσεις, επιδόρπιο, κέρασμα, κουλούρια, μούστος, πρωινό
Both comments and pings are currently closed.