Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μουστοκούλουρα


Υλικά

1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι μούστο
3/4 ποτηριού πορτοκαλάδα
2 κουταλάκια σόδα
1 ρακοπότηρο κονιάκ
1κουταλάκια μπέϊκιν
2 κουταλιές κανελλογαρύφαλα
1 κιλό
αλεύρι
ksp_030

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το μούστο, τη σόδα διαλυμένη στο πορτοκαλόζουμο, το μπέϊκιν διαλυμένο στο κονιάκ, τα κανελογαρύφαλλα και το αλεύρι.

Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα κουλούρια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content