Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ρέθυμνο 25/11 «Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο»


Simata_crete_Final_EN

«Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο»

www.geusistour.com

Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

στα πλαίσια του έργου: «ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ: Κρήτη – Κύπρος Γαστρονομικός – Τουριστικός Προορισμός», του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013

17:30 : Προσέλευση – Εγγραφές

Έναρξη

18:00: Χαιρετισμός από την κα Λιονή Μαίρη, Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης 

18:20: Στρατηγικός Σχεδιασμός της Περιφέρειας  Κρήτης (Κρητική Κουζίνα και Σήμα Ποιότητας)

Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Περιφέρεια Κρήτης

18:40: Προδιαγραφές και διαδικασίες πιστοποίησης του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης

Ασπασία Σταυρουλάκη, Υπεύθυνη Προβολής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης

19:00 : Προβολή των επιχειρήσεων σε social media και web

Μάνος Περακάκης, Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης

19:20: Τα κρητικά κρασιά στο μενού των εστιατορίων

Κώστας Γαλάνης,  Οινοποιός, Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

19:40: Πλεονεκτήματα απ’ την χρήση του παρθένου ελαιολάδου στην εστίαση

Γεώργιος Μακρής,  Αντιπρόεδρος Β, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης

20:00: Τα πλεονεκτήματα των μενού Κρητικής κουζίνας και οι νέες διατροφικές τάσεις

Γεωργία Πετράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

20:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Γευσιγνωσία Κρητικών Κρασιών από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

simata_1

Afisa_rethymno_25-11-2013

 



content