Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ξοπλιαστό κουλούρι


Υλικά:

2 κιλά αλεύρι
500 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλυσιβό
10 γρ. κανέλλα
10 γρ. γαρίφαλο
200 γρ. πορτοκαλάδα
150 γρ. νερό περίπου 50 γρ. μαγιά

Εκτέλεση:

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και κάνουμε ένα σκληρό ζυμάρι και το ξομπλιάζουμε.

Χρόνος εκτέλεσης συνταγής: 2 ώρες

Πηγή: Η συνταγή είναι από την Ανωγιανάκη Μαρία. Καταγραφή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content