Υλικά
2 φλιτζάνια ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο |
Εκτέλεση:
Ζυµώνουµε όλα µαζί τα υλικά και πλάθουµε τα κουλουράκια. Τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.
Tags: γλυκές τοπικές γεύσεις, επιδόρπιο, πρωινό
Both comments and pings are currently closed.
Υλικά
2 φλιτζάνια ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο |
Εκτέλεση:
Ζυµώνουµε όλα µαζί τα υλικά και πλάθουµε τα κουλουράκια. Τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.
Tags: γλυκές τοπικές γεύσεις, επιδόρπιο, πρωινό