Υλικά 3 φλιτζάνια ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια κανέλα βρασµένη 1 µπέικιν πάουντερ ½ φακελάκι αµµωνία 2 κιλά αλεύρι σουσάµι |
Εκτέλεση:
Ζυµώνουµε τα υλικά όλα µαζί. Πρώτα το ελαιόλαδο µε τη ζάχαρη, έπειτα την κανέλα, το µπέικιν-πάουντερ, την αµµωνία και στο τέλος το αλεύρι. Πλάθουµε τα κουλουράκια, τα βρέχουµε µε λίγο λικέρ, τα πασπαλίζουµε µε σουσάµι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.
Tags: γλυκές τοπικές γεύσεις, επιδόρπιο, κουλουράκια, πρωινό
Both comments and pings are currently closed.