Εκτέλεση:
Σε µια λεκάνη βάζουµε το ελαιόλαδο µε τη ζάχαρη και τα δουλεύουµε καλά.
Προσθέτουµε το κρασί, τον χυµό πορτοκάλι, τη σόδα το µπέικιν-πάουντερ, την κανέλα, τα γαρύφαλλα. Στη συνέχεια ρίχνουµε λίγο λίγο το αλεύρι. Ζυµώνουµε πάρα πολύ καλά, πλάθουµε κουλουράκια, τα βάζουµε στο ταψί, τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι και τα ψήνουµε.
Tags: γλυκές τοπικές γεύσεις, επιδόρπιο, κέρασμα, κουλουράκια
Both comments and pings are currently closed.