Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κουνέλι κοκκινιστό


Υλικά
1 κουνέλι
2 κρεμμύδια
3-4 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι λάδι
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
Αλάτι, πιπέρι

ksp_046

Εκτέλεση:

Aφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε με το κρέας μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό.Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανητές πατάτες.

 



content