Υλικά ½ κιλό σπαράγγια ή άγρια χόρτα γλυκά 5 αβγά 250 γρ. τυρί φέτα τριμμένη Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα |
Εκτέλεση:
Kαθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε σε νερό με λίγο αλάτι. Όταν ετοιμαστούν, τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε με την τριμμένη φέτα. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα μισά από τα χτυπημένα αβγά. Όταν πήξει το μίγμα, απλώνουμε πάνω τα χόρτα και ρίχνουμε πάνω τους τα υπόλοιπα αβγά. Γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από πάνω.
Tags: αυγά, κρεατικά, ορεκτικό, σπαράγγια, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.