Υλικά 1 κιλό αρνί 1 κιλό µάραθο 2 λεµόνια 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι, πιπέρι |
![]() |
Εκτέλεση:
Βάζουµε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουµε το κρέας. Αµέσως µετά ρίχνουµε τα µάραθα κοµµένα και τα αφήνουµε να βράσουν καλά.
Τέλος, προσθέτουµε τον χυµό των λεµονιών, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουµε το φαγητό να πάρει µια βράση και είναι έτοιµο.
Tags: αρνίσιο κρέας, κρεατικά, κυρίως πιάτο, μάραθο
Both comments and pings are currently closed.