Υλικά
1 κιλό άγρια ραδίκια ψιλοκοµµένα
1 κιλό αρνί από σπάλα κοµµένο σε κοµµάτια
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
2 ώριµες ντοµάτες ψιλοκοµµένες
¾ φλιτζανιού ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
1 κουταλάκι κολίανδρο ξερό (σπασµένο)
4 κόκκοι µπαχάρι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριµµένο
Εκτέλεση:
Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, µέχρι να ροδίσουν ελαφρά και ρίχνουµε το κρέας, το οποίο είναι κοµµένο κοµµάτια. Συνεχίζουµε το σοτάρισµα, µέχρι το αρνί να πάρει ξανθό χρώµα. Προσθέτουµε το αλάτι, τον κολίανδρο, το µπαχάρι και 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουµε, σκεπάζουµε την κατσαρόλα και σιγοψήνουµε για 40 λεπτά περίπου. Δοκιµάζουµε µε ένα πιρούνι το κρέας. Όταν είναι σχεδόν ψηµένο, ρίχνουµε τα ραδίκια, τις ντοµάτες, λίγο νερό, ανακατεύουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 20-30 λεπτά.Σερβίρουµε το φαγητό µε φρεσκοτριµµένο µαύρο πιπέρι.
Tags: αρνίσιο κρέας, κυρίως πιάτο, ραδίκια, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.