Υλικά 1 κιλό αρνί 1 κιλό σπαράγγια 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 κρεµµύδι, 1 λεµόνι, 2 αυγά αλάτι, πιπέρι 1 κουταλιά αλεύρι |
Εκτέλεση:
Πλένουµε το κρέας και το κόβουµε σε κοµµάτια. Το τσιγαρίζουµε µε το λάδι και το κρεµµύδι, προσθέτουµε νερό και το αφήνουµε να µισοψηθεί. Έχουµε καθαρίσει τα σπαράγγια και τα έχουµε βράσει για 5′ σε αλατισµένο νερό. Τα βάζουµε στη συνέχεια µε το µισοψηµένο κρέας και τα αφήνουµε να ψηθούν µαζί. Λίγα λεπτά πριν σβήσουµε τη φωτιά διαλύουµε το αλεύρι στο αυγολέµονο και σε λίγο ζουµί που βγάζουµε από την κατσαρόλα και ρίχνουµε όλο το διάλυµα στο φαγητό. Αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 2-3 λεπτά.
Tags: αρνίσιο κρέας, αυγά, αυγολέμονο, κρεατικά, κυρίως πιάτο, σπαράγγια, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.