
Label “cretan cuisine”
Cretan products and Cretan Gastronomy claim an important place in international gastronomy. Region of Crete and the Cretan Quality Agreement has created the “Quality Label of Cretan Cuisine” which aims at the particiation of restaurants around Crete, in order to cretate a relation of trust with the consumers and promotes the destination as a gastronomy destination. Click at the categories below to find out more.



- (Ελληνικά) Συμμετοχή της Π.Ε Ρεθύμνου στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τα Προϊόντα Γεωγραφικών Ενδείξεων (AREPO)
- (Ελληνικά) Μαθήματα διατροφής από γονείς
- (Ελληνικά) Τοπικές ποικιλίες καλλιεργούμενων ειδών στην Κρήτη με έμφαση στα κηπευτικά
- (Ελληνικά) Η Περιφέρεια Κρήτης διερευνά τους καλύτερους τρόπους εξαγωγής του ελαιολάδου
- (Ελληνικά) 1η Παγκρήτια Ημερίδα Διατροφής με θέμα “Παιδική Διατροφή”
