Label “cretan cuisine”
Cretan products and Cretan Gastronomy claim an important place in international gastronomy. Region of Crete and the Cretan Quality Agreement has created the “Quality Label of Cretan Cuisine” which aims at the particiation of restaurants around Crete, in order to cretate a relation of trust with the consumers and promotes the destination as a gastronomy destination. Click at the categories below to find out more.
- (Ελληνικά) Τρώω εποχιακά, τον Ιανουάριο
- (Ελληνικά) Τα άγρια χόρτα στην Κρητική Διατροφή
- (Ελληνικά) Ασπίδα υγείας η ντόπια γλυκοκολοκύθα
- (Ελληνικά) Τρώω εποχιακά, τον Φεβρουάριο
- (Ελληνικά) Θετική η απήχηση της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στην Ουκρανία-κάλεσμα σε Ουκρανούς επιχειρηματίες τον Μάιο στην Κρήτη.