Ελληνικά
English
Deutsch
Français
Home
Cretan Diet
History of the Cretan Diet
The characteristics of the Cretan diet
Fasting in the Cretan diet
Cretan diet as a lifestyle
Health and Cretan Diet
Cretan products
Olive and Olive oil
Cretan Olive oil
Cretan cheese
The nutrition value of cheese
Cretan Vineyard
Cretan wine
Wine grapes
The Annual Life Cycle of the Vine
Cretan Meat
Products of plant origin
Dried fruits
Children and Cretan diet
Cretan diet: Nutritional pattern for children
Advice on nutrition of children
Label “cretan cuisine”
Certification of Restaurants
Specifications of Certification
Label “open wineries”
Useful links
News – Announcements
Announcements
Proclamations
Articles about the Cretan Diet
Culinary Tourism
Εκδηλώσεις
Αρχείο
Εκθέσεις
Παιδιά
Cretan Diet
Cretan Herbs
Cretan Products
Τουρισμός
Local Culinary tradition
Health
Χρήσιμες συμβουλές
*** RECIPES ***
Olives
Συνταγές από πιστοποιημένες επιχειρήσεις
Salads
Bread – Pasta
Pies – kalitsounia
Greens and vegetables
Soups
Pulses
Snails
Fish – Seafood
Meat
Sweet local flavours
Cretan creative cuisine
Send us a Traditional Cretan Recipe
Find us on Facebook
Follow us on Twitter!
Friday June 19th, 2015 - Επίσκεψη ευρωπαίων εκπαιδευτικών στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Wednesday June 3rd, 2015 - Προβολή της Κρήτης-τουρισμός, Κρητικά προιόντα, παραδοσιακή κουζίνα- σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη Monday June 1st, 2015 - Υλοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Συσκευασίες και Ετικέτα εξαγώγιμων προϊόντων» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του Erasmus + 2015 Sunday April 5th, 2015 - Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» Sunday March 29th, 2015 - Έκθεση πιστοποιημένων προϊόντων στο συνέδριο Euraxess υποστήριξε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης
RSS feed
(Ελληνικά) Πρακτική Άσκηση Φοιτητών
Sorry, this entry is only available in
Ελληνικά
.
Friday June 19th, 2015
Επίσκεψη ευρωπαίων εκπαιδευτικών στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη
Wednesday June 3rd, 2015
Προβολή της Κρήτης-τουρισμός, Κρητικά προιόντα, παραδοσιακή κουζίνα- σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη
Monday June 1st, 2015
Υλοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Συσκευασίες και Ετικέτα εξαγώγιμων προϊόντων» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του Erasmus + 2015
Cretan Products
Cretan diet
Recipes of the day
(Ελληνικά) Κρητική γαστρονομία: Οφτό ή Αντικριστό Κρέας
(Ελληνικά) Ελαιόλαδο και απορρόφηση θρεπτικών συστατικών
Add Olive Oil, Live Longer
(Ελληνικά) Παξιμάδι, μια θρεπτική επιλογή που συνδυάζεται με όλα
Panakron Restaurant, Amari, Crete – the Authentic Taste of the Cretan Diet
(Ελληνικά) Σαλιγκάρια: Οι μικροί φίλοι της νηστείας
(Ελληνικά) Γιορτή κρασιού στο Ρέθυμνο – Η ιστορία αυτή πρέπει να ζωντανέψει.
(Ελληνικά) Νωποί και ανάλατοι ξηροί καρποί για καλή υγεία
(Ελληνικά) Θετικά αποτελέσματα από την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο κορυφαίο διεθνές γαστρονομικό συνέδριο “Worlds of Flavor” στην Νάπα της Καλιφόρνια.
(Ελληνικά) Για λόγους υγείας και οικονομίας, κουζίνα από τον τόπο σου.
(Ελληνικά) Χοιρινό με μάραθο και πράσο
Salad with golden thistle and broad beans
Kalitsoùnia from Hania
(Ελληνικά) Κέικ Σταφίδας
Wild amaranth with garlic