Υλικά
1 κοτόπουλο
2 φλιτζάνια τριµµένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι γάλα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουµε το κρέας σε µεγάλες µερίδες, το αλατοπιπερώνουµε, βουτάµε µία µία τις µερίδες στο γάλα και τις περνάµε από την τριµµένη φρυγανιά έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι επιφάνειες. Τοποθετούµε τις µερίδες σε ταψί που το έχουµε επιστρώσει µε λαδόχαρτο αλειµµένο µε βούτυρο ή ελαιόλαδο και το ψήνουµε στον φούρνο χωρίς να το γυρίσουµε.
Tags: κοτόπουλο, κρεατικά, ψητά
Both comments and pings are currently closed.