Εκτέλεση:
Κόβουµε τις µελιτζάνες σε µέτριες φέτες, τις αλατίζουµε και τις αφήνουµε λίγη ώρα να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένουµε, τις στεγνώνουµε και τις τηγανίζουµε ελαφρά.
Κόβουµε το κρέας µικρά κοµµατάκια, το τσιγαρίζουµε µε λάδι και το σβήνουµε µε κρασί. Ρίχνουµε τις ντοµάτες, το σκόρδο, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και την κανέλα και το αφήνουµε να σιγοψηθεί. Αφού µισοψηθεί προσθέτουµε και τις µελιτζάνες, να πάρουν µαζί δυο – τρεις βράσεις.
Tags: αρνίσιο κρέας, κυρίως πιάτο, μελιτζάνα, μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινό κρέας, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.