Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Χοιρινό τηγανιτό


Υλικά

1 κιλό χοιρινό
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
½ ποτήρι του κρασιού ξίδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο

ksp_121

Εκτέλεση:

Αφού πλύνουµε το κρέας και το κόψουµε σε µέτρια κοµµάτια, το αλατοπιπερώνουµε, του βάζουµε ρίγανη, το περιχύνουµε µε το ξίδι και το αφήνουµε λίγη ώρα. Βάζουµε στο τηγάνι λάδι να κάψει και ρίχνουµε µέσα το χοιρινό µαζί µε το ζουµί του. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µέχρι να πιει το ζουµί του και µετά ρίχνουµε το κρασί. Το αφήνουµε να πιει και το κρασί, να ροδίσει και µετά το σβήνουµε.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content