Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μουστόπιτα


Υλικά:

 

1 ποτήρι νερού λάδι
2 ποτήρια μούστο
3 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλιά σούπας σόδας
αμύγδαλα ή καρύδια κοπανισμένα

 

(20-25 μερίδες)

ksp_376

Εκτέλεση:

 

Χτυπάτε το λάδι με τον μούστο, προσθέτετε τη σόδα διαλυμένη σε λίγο μούστο, ρίχνετε τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και φτιάχνετε τη ζύμη. Τη ρίχνετε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και ψήνετε την μουστόπιτα σε μέτριο φούρνο.

 

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content