Υλικά 300 γρ. χόρτα (ραδίκι, ζόχος, µάραθο, ρόκα, λαγουδόχορτο, πράσο, γλιστρίδα, ψαρές κ.λπ.) 2 κρεµµυδάκια φρέσκα 1 κουταλιά σούπας ξίδι 4 κουταλιές σούπας ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι (4 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουµε καλά τα χόρτα, τα κόβουµε και τα ανακατεύουµε για 1-2 λεπτά µε το αλάτι και το λαδόξιδο.
Tags: γλιστρίδα, ζόχος, λαγουδόχορτο, μάραθο, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, πράσα, ραδίκια, ρόκα, χόρτα, χόρτα και λαχανικά, ψαρές
Both comments and pings are currently closed.