Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Σταµναγκάθι ωµό σαλάτα


Υλικά

200 γρ. σταµναγκάθι
100 γρ. ελιές µαύρες ξιδάτες
2 κουταλιές της σούπας λεµόνι
4 κουταλιές της σούπας
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
αλάτι


(4 μερίδες)
ksp_148

Εκτέλεση:

Αφήνουµε το σταµναγκάθι στο νερό περίπου 1 ώρα. Έπειτα το πλένουµε χωρίς να το κόψουµε, το ανακατεύουµε για 1-2 λεπτά µε το λεµόνι και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουµε τις µαύρες ελιές.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content