Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Σαλιγκάρια κοκκινιστά µε πατάτες τηγανιτές


Υλικά

1 κιλό σαλιγκάρια
1 κιλό πατάτες
1 κρεµµύδι
½ κιλό ντοµάτες
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι


(6 μερίδες)

Εκτέλεση:

Βάζουµε στο ελαιόλαδο το κρεµµύδι και τις ντοµάτες τις οποίες έχουµε ψιλοκόψει. Τα τσιγαρίζουµε. Έπειτα προσθέτουµε νερό και τα αφήνουµε να πάρουν µια βράση. Βάζουµε στην κατσαρόλα τα σαλιγκάρια. Παράλληλα κόβουµε τις πατάτες σε φέτες και τις τηγανίζουµε. Προσθέτουµε τις πατάτες στην κατσαρόλα όταν τα σαλιγκάρια έχουν βράσει. Τα αφήνουµε να πάρουν όλα µαζί µια βράση έχοντας προσθέσει αλάτι και πιπέρι.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content