Υλικά:
1 κιλό χόρτα (βρουβόσταχα ή τσιμούλια) |
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα βρουβόσταχα ή τα τσιμούλια, τα πλένετε και τα βράζετε σε μπόλικο νερό. Τα στραγγίζετε και μετά τα αλατίζετε. Τα ρίχνετε στο τηγάνι με καυτό λάδι.
Αφού έχετε ανακατέψει 2-3 φορές τα χόρτα στο τηγάνι, όταν πιουν τελείως το νερό τους, ρίχνετε το μίγμα με τα αυγά, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι που τα έχετε χτυπήσει από πριν. Γυρίζετε τα χόρτα με το μίγμα όπως την ομελέτα και τα σερβίρετε ζεστά.
Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης
Tags: αυγά, κρεατικά, ορεκτικό, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.