Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Πατάτες τηγανητές µε στάκα


Υλικά

2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
2 µεγάλες πατάτες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 κουταλιές της σούπας στάκα


(2 μερίδες)
ksp_168

Εκτέλεση:

Καθαρίζουµε τις πατάτες, τις κόβουµε σε χοντρά κοµµάτια, τις αλατίζουµε και τις ανακατεύουµε µε τα χέρια µας πολύ καλά. Στη συνέχεια τις σκεπάζουµε και τις αφήνουµε για 40-50 λεπτά.
Σε µία κατσαρόλα ή σε ένα βαθύ και στενό τηγάνι ζεσταίνουµε πολύ καλά το ελαιόλαδο. Ρίχνουµε τις πατάτες στο καυτό ελαιόλαδο και τις τηγανίζουµε. Σερβίρουµε αµέσως τις πατάτες ζεστές αφού βάλουµε πάνω τους τη στάκα.

 


Tags: , ,


Both comments and pings are currently closed.


content