Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Χταπόδι στιφάδο


Υλικά

1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
1 κιλό κρεµµύδια
1 φλιτζανάκι ξίδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
3-4 δαφνόφυλλα
πιπέρι

ksp_356

Εκτέλεση:

Πλένουµε το χταπόδι και το κόβουµε µικρά κοµµάτια. Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το ελαιόλαδο και ρίχνουµε το χταπόδι µέσα. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µε το νερό που βγάζει και προς το τέλος προσθέτουµε το σκόρδο, το ξίδι, τη δάφνη, το πιπέρι και λίγο νερό -αν χρειαστεί- και ψήνουµε ακόµα λίγο.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content