Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ψάρι ψηµένο στη λαδόκολλα


Υλικά

1 µεγάλο φιλέτο πέρκας
5 κουταλιές της σούπας
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
αλάτι
φρεσκοτριµµένο πράσινο πιπέρι

ksp_182

Εκτέλεση:

Πλένουµε και αλατίζουµε το ψάρι. Ανοίγουµε µια διπλή λαδόκολλα και τοποθετούµε το φιλέτο στο κέντρο. Πασπαλίζουµε µε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το πιπέρι. Περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και κλείνουµε πολύ καλά το ψάρι στη λαδόκολλα. Ψήνουµε στους 200 βαθµούς για 45 λεπτά και το σερβίρουµε ζεστό µε τη σάλτσα του.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content