Εκτέλεση:
Ρίχνετε το λάδι στην κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί καλά ρίχνετε τα κρεμμύδια με το κρέας και τα τσιγαρίζετε. Στη συνέχεια ρίχνετε την τομάτα, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να πάρουν βράση για περίπου 8 λεπτά. Τελευταία ρίχνετε τα μυρωδάτα χόρτα, τα οποία θα έχετε ήδη κόψει σε χοντρά κομμάτια, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου.
Πηγή: ΑΝΕΚ Food
Tags: κατσικίσιο κρέας, καυκαλήθρα, κρητική διατροφή, κρητική κουζίνα, κυρίως πιάτο, σταμναγκάθι, σταφυλίνακας, χόρτα
Both comments and pings are currently closed.