Ημερίδα με θέμα «Ελαιόλαδο και Νέα Ελληνική Κουζίνα», διοργανώνει την Τρίτη 28.6.2011 και ώρα 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή (Λεβίδου 13, Κηφισιά) ο ΣΕΒΙΤΕΛ. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τριετούς Προγράμαμτος Προβολής & Προώθησης Ελαιολάδου με το διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΙΝΟΣ ΙΙ».
Πρόγραμμα:
- 19:00 – 19:30 Προσέλευση
- 19:30 – 19:45 Χαιρετισμοί επισήμων
- 19:45 – 20:00 Το Ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση. Γιώργος Καβαθάς, Πρόεδρος ΕΣΤΙΑ – Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
- 20:00 – 20:15 Ελαιόλαδο και υγιεινή διατροφή. Δημήτριος Γρηγοράκης, Διατροφολόγος – Msc Κλινικός Διαιτολόγος
- 20:30 – 20:45 Η ποιοτική υπεροχή του Ελαιολάδου. Βασίλειος Καμβύσης, Χημικός – Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΙΤΕΛ
- 20:45 – 21:15 Ερωτήσεις – Συζήτηση
- 21:15 – 22:00 Cocktail
Tags: ελαιόλαδο, ημερίδα, κουζίνα
Both comments and pings are currently closed.