Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ημερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ: “Ελαιόλαδο και Νέα Ελληνική Κουζίνα”


Ημερίδα με θέμα «Ελαιόλαδο και Νέα Ελληνική Κουζίνα», διοργανώνει την Τρίτη 28.6.2011 και ώρα 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή (Λεβίδου 13, Κηφισιά) ο ΣΕΒΙΤΕΛ. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τριετούς Προγράμαμτος Προβολής & Προώθησης Ελαιολάδου με το διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΙΝΟΣ ΙΙ».

Πρόγραμμα:

  • 19:00 – 19:30 Προσέλευση
  • 19:30 – 19:45 Χαιρετισμοί επισήμων
  • 19:45 – 20:00 Το Ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση. Γιώργος Καβαθάς, Πρόεδρος ΕΣΤΙΑ – Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
  • 20:00 – 20:15 Ελαιόλαδο και υγιεινή διατροφή. Δημήτριος Γρηγοράκης, Διατροφολόγος – Msc Κλινικός Διαιτολόγος
  • 20:30 – 20:45 Η ποιοτική υπεροχή του Ελαιολάδου. Βασίλειος Καμβύσης, Χημικός – Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων του ΣΕΒΙΤΕΛ
  • 20:45 – 21:15 Ερωτήσεις – Συζήτηση
  • 21:15 – 22:00 Cocktail

Tags: , ,


Both comments and pings are currently closed.


content