Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Σταφιδόψωμο


Υλικά


1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 φλιτζάνι γάλα
100 γρ. σταφίδες
1 κουταλάκι κανέλα και λίγα γαρύφαλα κοπανισμένα
ksp_034

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το γάλα και τα χτυπάμε λίγο. Ρίχνουμε τις σταφίδες, την κανέλλα και τα γαρύφαλλα. Ζυμώνουμε ρίχνοντας σιγά – σιγά το αλεύρι, το πλάθουμε σε ψωμί και το ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180° C.

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content