Εκτέλεση:
Κόβετε το κρέας σε μέτρια κομμάτια και το βράζετε με το λάδι, πολύ λίγο νερό και ανάλογο αλάτι και τα κρεμμυδάκια κομμένα 2-3 δάκτυλα. Μόλις το κρέας πιει το νερό και αρχίσει να καβουρντίζεται ρίχνετε τα μαρούλια, το πιπέρι και τον άνηθο. Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και αφήνετε το μίγμα να σιγοβράσει. Κτυπάτε τα αυγά με λίγο νερό, προσθέτετε το λεμόνι που θέλετε, μετά ζουμί από το φαγητό και περιλούετε το φαγητό. Ανακατεύετε ελαφρά την κατσαρόλα και σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης
Tags: αρνίσιο κρέας, κρεατικά, κυρίως πιάτο, φρικασέ
Both comments and pings are currently closed.