Εκτέλεση:
Βάζετε το βούτυρο στην κατσαρόλα, σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει και το περιχύνετε με κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί το οινόπνευμα βγάζετε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα. Βάζετε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια, τα σοτάρετε για λίγα λεπτά και τα σβήνετε με κρασί. Προσθέτετε πάλι το κοτόπουλο, τον ντοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 45 έως 50 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό πασπαλισμένο με μαϊντανό.
Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης
Tags: κοτόπουλο, κρεατικά, μανιτάρια, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.