Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μοσχάρι με πράσινες ελιές


Υλικά

1 κιλό μοσχάρι
½ κιλό πράσινες ελιές
3-4 ντομάτες ώριμες
1 σκελίδα σκόρδο
Κανέλλα
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

ksp_052

Εκτέλεση:

Aφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την κανέλλα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Το αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ρίχνουμε τις πράσινες ελιές σε ζεματιστό νερό και όταν έχει μισοψηθεί το κρέας τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Μαγειρεύουμε το φαγητό για μισή ώρα ακόμα.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content