Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ½ κιλό πράσινες ελιές 3-4 ντομάτες ώριμες 1 σκελίδα σκόρδο Κανέλλα Αλάτι, πιπέρι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο |
Εκτέλεση:
Aφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την κανέλλα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Το αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ρίχνουμε τις πράσινες ελιές σε ζεματιστό νερό και όταν έχει μισοψηθεί το κρέας τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Μαγειρεύουμε το φαγητό για μισή ώρα ακόμα.
Tags: ελιές, κρεατικά, κυρίως πιάτο, μοσχαρίσιο κρέας, Πράσινες ελιές
Both comments and pings are currently closed.