Ελιά και Ελαιόλαδο
Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της δράσης: «3ήμερη διαδραστική ενημέρωση στην Κρήτη για την προώθηση του ελαιολάδου σε εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης» και οργανώθηκε από το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο (IOC), το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων, και το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας πατώντας ΕΔΩ
- Ημερίδα παρουσίασης “Σηματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας” της Περιφέρειας Κρήτης 19/6 στο Σπίτι του Πολιτισμού
- Καλλιτσούνια, τα υπερ- θρεπτικά πιτάκια
- Γαστρονομικός τουρισμός: Ο ανεξερεύνητος πλούτος της Ελλάδας
- Ημέρα μιτάτου
- Παρουσίαση του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο 22-5-2012